KREMLJ UOČI VIDEO-KONFERENCIJE: Putin i Si razgovaraće o "agresivnoj retorici" NATO-a i SAD

Tanjug

14. 12. 2021. u 11:35

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da će teme sutrašnjeg video-razgovora predsednika Rusije i Kine Vladimira Putina i Si Đinpinga biti međunarodna pitanja i energetika.

КРЕМЉ УОЧИ ВИДЕО-КОНФЕРЕНЦИЈЕ: Путин и Си разговараће о агресивној реторици НАТО-а и САД

Foto: Tanjug AP

- Situacija na međunarodnom planu, posebno na evropskom kontinentu, je veoma, veoma napeta i, naravno, zahteva razmatranje među saveznicima - Moskvom i Pekingom. Vidimo veoma, veoma agresivnu retoriku i NATO-a i Sjedinjenih Američkih Država - rekao je Peskov, prenosi RIA Novosti.

Putin i Si će razgovarati sutra putem video-konferencije. Kako je ranije saopšteno iz Kremlja, dvojica lidera sumiraće rezultate zajedničkog rada na razvoju rusko-kineskog strateškog partnerstva u ovoj godini i razmotriti prioritete saradnje u budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)