TRAMP ŽALI BAJDENA: Bio sam tužan kad sam ga gledao sa Putinom, ne želim ni da razgovaram o njegovoj nekompetentnosti

Novosti online

12. 12. 2021. u 10:40

BIVŠI lider SAD Donald Tramp kritikovao je aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena zbog načina na koji je održao pregovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom putem video-veze.

ТРАМП ЖАЛИ БАЈДЕНА: Био сам тужан кад сам га гледао са Путином, не желим ни да разговарам о његовој некомпетентности

Foto: EPA

- Gledao sam ga pre neki dan sa Putinom. I bio sam veoma tužan - rekao je Tramp na skupu pristalica.

On je napomenuo da „ne želi ni da razgovara o Bajdenovoj nekompetentnosti”.

U isto vreme, bivši šef Bele kuće nije pojasnio na šta je konkretno mislio govoreći o sastanku Putina i Bajdena, s obzirom da su bili prikazani samo snimci pozdrava predsednika Rusije i SAD.

Podsetimo, 7. decembra je održan razgovor Putina i Bajdena putem video-veze, koji je trajao oko dva sata. Pomoćnik ruskog lidera Jurij Ušakov saopštio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin svom američkom kolegi Džozefu Bajdenu tokom onlajn razgovora govorio o „crvenim linijama“ i pretnjama koje zabrinjavaju Moskvu. Američki lider je, sa svoje strane, izrazio zabrinutost zbog zaoštravanja situacije oko Ukrajine. Prema rečima Ušakova, šef Bele kuće je takođe upozorio Putina da SAD spremaju velike sankcije u slučaju dalje eskalacije situacije oko Ukrajine.

(rs.sputniknews.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TEHERAN JOŠ NE SPREMA ODMAZDU: Posle izraelskih udara na iransko tle neizvesna eskalacija sukoba na Bliskom istoku