TURSKA U VELIKOM RATU: Erdogan obećao pobedu

Novosti online

22. 11. 2021. u 21:41

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će "uz Alahovu pomoć i podršku turskog naroda izaći kao pobednici i iz ovog ekonomskog rata koji vodi njegova zemlja", javlja Anadolija.

ТУРСКА У ВЕЛИКОМ РАТУ: Ердоган обећао победу

Foto: EPA

- Povećanje cena zbog rasta deviznog kursa ne utiče direktno na investicije, proizvodnju i zapošljavanje. Konkurentska moć u deviznom kursu dovodi do povećanja investicija, proizvodnje i zaposlenosti - kazao je Erdogan u obraćanju novinarima nakon sastanka kabineta u Ankari, glavnom gradu Turske.

Podsetio je da su u proteklom periodu, uprkos mnogim nedaćama i preprekama, ostvarili brojne uspehe i pobede.

- Kao što smo spasili našu državu iz svih zamki i nedaća, uz Alahovu pomoć i podršku našeg naroda izaći ćemo kao pobednici i iz ovog rata za ekonomsko oslobođenje - rekao je Erdoan i dodao:

- Nećemo ostaviti prostora onima koji izazivaju preterana povećanja cena koristeći rast kursa kao izgovor, sve ćemo ih poraziti - kazao je.

Poručio je da će Turska pokušati nastaviti s napretkom kao i protekle dve decenije.

BONUS VIDEO: PO PRVI PUT - Ruski mirovnjaci uvežbavaju taktiku "driftovanja" minobacača u Nagorno-Karabahu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!