HOLANDSKA KRALJICA (50) U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU! Modna kreacija koja je izazvala brojne komentare širom Evrope

S. K.

15. 11. 2021. u 13:55

HOLANDSKA kraljica Maksima (50) nedavno je u okviru službene posete boravila nekoliko dana u Norveškoj, a sa suprugom - kraljem Vilemom Aleksanderom (54) prisustvovala je brojnim zvaničnim događajima. Između ostalog kraljica je uživala u koncertu klasične muzike u Oslu, a za tu priliku odabrala je modnu kreaciju koja je izazvala brojne komentare, kako u Norveškoj, tako i širom Evrope.

ХОЛАНДСКА КРАЉИЦА (50) У ДО САДА НЕВИЂЕНОМ ИЗДАЊУ! Модна креација која је изазвала бројне коментаре широм Европе

Foto: Profimedia

Izbor ove 50-godišnje dame ostao je i više nego zapažen u modnom svetu. Ona je smelo iznela haljinu koja je netipična za članice kraljevske porodice. NJu smo do sada mogli da vidimo u smernim odevnim kombinacijama, a sada je zasijala u potpuno drugačijoj toaleti, koja je pored svoje elegancije, poprilično bila i iznenađujuća. 

Foto: Profimedia

Holandska kraljica Maksima

Kraljica Maksima, ovog puta zasenila je sve u senzacionalnoj, bebiplavoj dugoj haljini, koja celom dužinom poseduje proreze uokvirene zlatnom bojom.

Foto: Profimedia

 

 Iako je na prvi pogled bilo zapanjujuće da jedna kraljica nosi kreaciju sa prorezima ispod kojih se nazire gola koža, ona je ipak imala ispod haljine postavu u boji kože.

Maksima je ovu kombinaciju upotpunila zlatnim detaljima koji pored ove haljine svakako nisu oduzeli puno pažnje. 

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 15. NOVEMBAR: Lavovima dobre vesti, vodolije kolebljive

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)