ZAHAROVA U NOĆNOM PROVODU: Prvo večera, pa koncert - a onda odgovor na napade Londona (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 11. 2021. u 11:34

PORTPAROLKA Ministarstva spoljnih poslova Rusije objavila je na svom zvaničnom fejsbuk nalogu fotografiju i snimak iz noćnog provoda.

ЗАХАРОВА У НОЋНОМ ПРОВОДУ: Прво вечера, па концерт - а онда одговор на нападе Лондона (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk/Maria Zakharova

Iako nije objavila gde se tačno provodila, sudeći po fotografijama ona je prvo uživala na večeri, a potom i na koncertu.

Pesma koja ju je posebno "pogodila", jeste numera "Malыš", čuvene ruske rok grupe "Kino", ali u novijoj izvedbi drugih umetnika.

Da za nju ipak nije sve provod, pokazuje i odgovor na izjave šefice britanske diplomatije Liz Tras, koja je tražila uvođenje sankcija protiv "Severnog toka 2" zbog tobožnje odgovornosti Rusije za migransku krizu.

- Rusija je odgovorna. Oni moraju izvršiti pritisak na beloruske vlasti kako bi okončali krizu i započeli dijalog - rekla je Liz Tras, i dodala da joj se čini kako je "ova kriza pažljivo osmišljena".

Zaharova je uzvratila sebi svojstvenom žestinom.

- Britanska invazija na Irak bila je "pažljivo osmišljena". Četrdeset hiljada britanskih vojnika pomoglo je Sjedinjenim Državama da okupiraju ovu zemlju, pljačkaju i ubijaju njene građane. Britanija ima jasnu odgovornost za sve što se dešava u tom regionu - smrt Iračana, uništenje njihove države, reke izbeglica, nastanak ISIS-a, humanitarne katastrofe u ovom delu sveta. I pošto London ne odgovara za svoje zločine, njegovi zvaničnici nemaju pravo nikoga da krive - napisala je Zaharova na fejsbuku.

BONUS VIDEO: OVAJ SNIMAK JE BIO OBRISAN - Video sa Obamine žurke koji je izazvao negodovanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!