IZ KUĆE SE ČULA VRISKA Pobesneli pas izgrizao dečaka nasmrt dok se igrao kod drugara u Južnom Velsu

Novosti onlajn

09. 11. 2021. u 15:00

DESETOGODIŠNjEG dečaka nasmrt je izgrizao pomahnitali pas dok je bio u poseti kod prijatelja posle škole u ​​selu Penirheol u Južnom Velsu.

ИЗ КУЋЕ СЕ ЧУЛА ВРИСКА Побеснели пас изгризао дечака насмрт док се играо код другара у Јужном Велсу

Foto: Depositphotos

Pomahnitali pas rase američki pitbul koji je ubio dečaka u kući njegovog drugara, ugrizao je mušteriju u obližnjoj radnji i nasrnuo na dete samo nekoliko dana ranije.

Policija je pozvana nakon što su se čuli vrisci iz kuće u kojoj su se deca igrala posle škole. Desetogodišnjeg dečaka je na licu mesta usmrtio podivljali pas kojeg je u ponedeljak ubio policijski strelac, piše Miror.

Dok su komšije u šoku od tragedije, ispostavilo se da je pas, za koga se veruje da je tip američkog pitbula, navodno ugrizao čoveka koji je tokom vikenda kupovao u blizini.

Radnik u lokalnoj prodavnici, rekao je da je pas nedavno doveden u tu oblast i da se porodica dobrovoljno prijavila da se brine o njemu nekoliko sati kao usluga vlasniku.

- Dečak je bio u kući sa svojim prijateljem kada ga je pas napao, to je borbeni pas, amerčki pitbul, nije u selu dugo. Pre nekoliko dana bio je vezan ispred radnje u kojoj radim. Jedna mušterija se sagnula da ga pomazi, a pas ga je ujeo za ruku. To je bio prilično gada ugriz, istakao je prodavac.

Drugi meštanin je rekao da se radi o velikom psu i da je pre nekoliko dana napao i njihovog trogodišnjeg sina prilikom dolaska u prodavnicu.

- Nije bio kućni ljubimac, on je vodio vlasnika u šetnju. Bio je ogroman, rekao je.

Na mesto tragedije stiglo je više vozila hitne pomoći.

Dečak je preminuo na licu mesta, rekao je portparol policije i dodao je da su službenici ubili psa pucajući iz pištolja.

BONUS VIDEO - EKSPLOZIJA U POLICIJSKOJ STANICI: Povređeno 13 policajaca i dva prolaznika

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave