VELIKI PROBLEM ZA VAŠINGTON! Kedmi tvrdi - Moskva može da stvori sopstvenu flotu nosača aviona

Novosti online

05. 11. 2021. u 15:37

RUSIJA nastavlja da realizuje velike vojne projekte za zaštitu u slučaju agresije drugih država, rekao je bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА ВАШИНГТОН! Кедми тврди - Москва може да створи сопствену флоту носача авиона

Foto: Printskrin

Jakov Kedmi je istakao da finansijsko stanje Rusije omogućava državi da posveti veliku pažnju razvoju privrede. Moskva kompetentno izračunava budžet za sprovođenje vojnih i drugih planova, tako da Ruskoj Federaciji, za razliku od SAD, nije potrebno da „pokreće mašinu” za štampanje novca.

- Ruska ekonomija se ne može posmatrati po američkim standardima. Ne morate da štampate milione dolara kao što to rade Amerikanci. Uprkos svim kritikama, Rusija može da napravi uravnotežen budžet sa suficitom i da razvije vojnu komponentu potrebnim tempom - objasnio je izraelski stručnjak u eteru YouTube kanala Solovjev uživo.

Ranije je Jakov Kedmi rekao da će Rusija moći samouvereno da odbije SAD u Svetskom okeanu. Prema njegovom mišljenju, Moskva ima sve mogućnosti da stvori sopstvenu flotu nosača aviona, što će postati veliki problem za Vašington.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: NEREDI U NEMAČKOJ - Sukob policije i pripadnika "Antife"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima