ANTIVAKSER U JURIŠU NA JELISEJ: Raskrinkan organizator državnog udara u Francuskoj

GURU, antivakser, protivnik abortusa i polemičar Remi Daje Vajdeman (55) spremao je puč u Francuskoj!

АНТИВАКСЕР У ЈУРИШУ НА ЈЕЛИСЕЈ: Раскринкан организатор државног удара у Француској

Foto Tanjug/AP

I za tu ideju ovaj nekadašnji lokalni odbornik centrističke stranke "Modem", iz koje je isključen kao ekstremista, oko sebe je okupio oko trista osoba, među kojima su i dvojica bivših visoko rangiranih oficira, jedan čak i sa Legijom časti!

U ovoj paramilitarnoj organizaciji, koja je imala i "civilno" krilo, nalazili su se i vojnici, žandarmi, policajci, advokati, pa i jedan predsednik opštine.

Sve ovo je procurilo iz istrage povodom proletošnje otmice devojčice Mie koja je sudski bila oduzeta od majke Lole, pristalice zavereničkog pokreta protiv vakcina, ali i globalnog sistema. Otmicu od bake starateljke je organizovao Daje, zbog čega je i uhapšen. Klupko je tako počelo da se odmotava, a juče se saznalo da je protiv njega protekle sedmice podignuta optužnica zbog terorizma.

OPERACIJA "AZUR"

OPERACIJA je imala kodno ime "Azur". Jedan od uhapšenih saradnika je u pritvoru istakao da je Dajeu bio cilj da osvoji Jelisejsku palatu, ali i jednu od televizija i radio. U cugu bi se upalo i u Narodnu skupštinu, Senat i Ministarstvo vojske. Daje je računao i na podršku "žutih prsluka".

Upravo je "civilno krilo" Dajeove organizacije bilo zaduženo za otmicu dece koja su bila odvojena od roditelja i smeštena u hraniteljske porodice! A oficir odlikovan Legijom časti bio je zadužen za operaciju uništavanja antena 5G i centara za vakcinaciju! Vlasti su Dajeu smetale kao "genocidne jer promovišu vakcinu koja ubija".

Širom teritorije regrutovano je 36 "regionalnih kapetana" koji su bili zaduženi da sprovode njegove zamisli. Oko tri stotine zaverenika bili su podeljeni u tri grupe, koje su se zvale "strelci", "bombaši" i "osvajači".

- Masovna ubistva, laži i manipulacije predugo traju, da bi to bilo greškom. Očekujemo vaš odgovor ovog meseca, ili ćemo vas smatrati saučesnicima zločina protiv čovečanstva i, zbog toga, unapred osuditi - poručio je Remi Daje u pismu koje je u aprilu ove godine poslao nekolicini francuskih poslanika, i u kom između ostalog ističe da je narodni prevrat "neizbežan".

Pretnje protiv najviših državnih interesa redovno je slao u video-porukama preko interneta iz Malezije, gde je živeo poslednjih godina.

- Odlučio sam da preuzmem vlast u Francuskoj i obnovim je - moglo je da se čuje u jednoj od njih.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - NEREDI U NEMAČKOJ: Sukob policije i pripadnika "Antife"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)