KAFA OD 70.000 DINARA: Mađarski konobari pokušali da opljačkaju Nemce, reagovala policija

Novosti online

01. 11. 2021. u 14:16

Mađarska policija sprovodi odlučnu akciju protiv pohlepnih vlasnika ugostiteljskih objekata koji pljačkaju turiste zaračunavajući im konzumaciju po vrtoglavim cenama.

КАФА ОД 70.000 ДИНАРА: Мађарски конобари покушали да опљачкају Немце, реаговала полиција

Foto: Profimedia

U pabu u centru grada konobari su uhapšeni na delu kada su pretili nemačkom turisti koji je odbio da plati 210.000 forinti (oko 70.000 dinara). Policija je privela i vlasnicu restorana i njenog sina i kako je najavljeno biće izvedeni pred istražnog sudiju.

Turista je ispričao da je on samo želeo da popije kafu, a konobari su neprestano nosili pića koja nije poručio, a kada je odbio da plati zapretili su da će pozvati policiju i da će mu naplatiti još i troškove prevodioca.

Pritužbe na račun ugostitelja koji se ne libe da pelješe turiste redovno mogu da se pročitaju na turističkim forumima.Policija je zapravo već neko vreme pratila ovaj pab i sada joj se pružila prilika da uhvati osoblje sa prstima u pekmezu.

Isti vlasnici vode još dva bara u Budimpešti, od kojih je jedan u najpoznatijoj ulici Vaci, popularnom šetalištu za turiste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima