NAKON što je Pentagon nedeljama insistirao da su u napadu bespilotnim letelicama u Kabulu 29. avgusta ubijeni teroristi Islamske države, Centralna komanda SAD je priznala da su sve žrtve civili, uključujući i decu - ali da niko neće odgovarati!

Mija

17.09.2021. 22:05

E to bih volio da doživim da pročitam da je igdje na svjetu ikada i jedan kauboj odgovarao za stotine i tisuće zločina koje su počinili na nedužnim civilima od domorodaca u čijoj se zemlji sada šepire pa sve do današnjeg dana. Možda će jednog dana pravda i na njihova vrata pokucati.!!!?

Dali mirno spavate

17.09.2021. 22:29

Dali sanjate nedužnu decu koju ste pobili. Dali mislite da je vase izvinjenje iskreno i vredno. Dali će neko da pokrene tuzbu u Hagu jer vama je mesto iza rešetaka . Ubice

Vatro Marx

17.09.2021. 22:31

Izvinjavamo se pogresili sma tako je i predsjednik SAD Dzordz Bus, se izjasnio pogresili smo povodom bombardovanja Iraka. Sada i ovajkao i ostali. Samo Srbiju kada su bombrdovali, Obama, Klinton, Stoltenberg i ostali su izjavili javno da je opravdano bombardirana Srbija. Danas imaju svoje predstavnistvo NATO u centru Beograda. Sta je sve Srbin preziveo a sta ce jos da dozivi. A ponasa se Beograd kao da se nista nije desilo. Pravo ludilo nista ne razumem ovu i predhodne Vlade, kako se ponasaju.

Nečak Ivanka

18.09.2021. 09:21

@Gio - Pa to oni rade iz humanosti kako Ameri to kažu.Ubijaju nevine ljude.Zaklela se zemlja raju da se svake tajne znaju,ali kasno.Teroristi su uvek brži,nažalost.

Prellee

18.09.2021. 09:48

Strasno, pobili civile i izvinite...Sta reci osim neka ih Bog kazni.Nikad Amerikanci nece vise imati simpatija prema svojoj drzavi kad ovakve zlocine prave.Sto ne idu svojoj kuci, tamo red da prave a ne po svijetu rovare, ubijaju, sakate, buducnost generacijama unistavaju...Treba to izgraditi, sto su oni porusili, razvalili...