TALIBANI ZAPALILI ZABAVNI PARK: Osveta za pale borce 2011. godine!

Novosti onlajn

18. 08. 2021. u 19:03

MILITANTI radikalnog pokreta "Taliban" koji su preuzeli vlast u celom Avganistanu, zapalili su zabavni park u gradu Šibargan, objavili su lokalni stanovnici na tviteru.

ТАЛИБАНИ ЗАПАЛИЛИ ЗАБАВНИ ПАРК: Освета за пале борце 2011. године!

Foto: Tanjug/AP Photo

Kako je napisala jedna korisnica, talibani su odlučili da zapale zabavni park kao osvetu za borce koji su 2011. godine bili opkoljeni na njegovoj teritoriji 2011. godine.

-Jako nas plaši osveta talibana. Dosta vremena smo bili protiv njihovih surovih pravila", napisala je ona.

Drugi korisnik je takođe objavio snimak požara i napisao da su militanti odlučili da unište park iz verskih pobuda. Po njegovim rečima, u njemu su se nalazile statue koje bi se mogle nazvati idolima, a oni su, po zakonima islama, strogo zabranjeni.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!