EVZONI ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ: Zbog požara u blizini nema prelaska granice, nestala i struja

Novosti online

03. 08. 2021. u 18:39

POŽAR koji je danas izbio na graničnom prelazu Evzoni, izbio je danas nešto posle 12 časova po lokalnom vremenu. Kako se navodi, on je krenuo iz pravca Severne Makedonije, da bi kasnije prešao i na grčku stranu.

ЕВЗОНИ ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ: Због пожара у близини нема преласка границе, нестала и струја

Foto: Live from Greece chat room Viber/Ivana Donev

Na Fejsbuk stranici "Live from Greece" osvanuli su i prvi video snimci razmera požara.

O samoj situaciji na graničnom prelazu "Evzoni", je govorila i Ivana Doneva, koja je kamerom zabeležila trenutke požara.

- Granični prelaz trenutnoi ne radi, upućuju sve na Dojran. Zaposlena sam na terminalu, trenutno nemamo struje i prema onome što su nam rekli, granični prelaz neće raditi sigurno još nekoliko sati. Požar je stavljen pod kontrolu, ali bilo je stašno - rekla je ona.

Kako javljaju korisnici viber grupe "Live from Greece chat room", on se trenutno nalazi pod kontrolom, ali granični prelaz "Evzoni" je i dalje zatvoren i saobraćaj se prebacuje na granični prelaz Dojran.

- Evzoni je trenutno zatvoren zbog požara - napisao je korinik LFG četa na viberu, po imenu Srđan, koji je i postavo slike unutar grupe. Kako prenosi portal "SDK" iz Severne Makedonije, požar je zahvatio borovu šumu u čijoj blizini se nalazi hotel "Flamingo". Takođe, požar je zahvatio i graničnu karaulu, za koji navedeni portal piše da je verovatno izgorela.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)