KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RASIZAM? Nova bomba u kraljevskoj porodici - Moraće sve da otkrije!

Novosti online

23. 07. 2021. u 11:23

PRINC Hari mogao bi da otkrije ko je član kraljevske porodice koga su on i supruga Megan Markl optužili za rasizam, tvrdi stručnjak za pitanja kraljevske porodice.

КОГА СУ МЕГАН И ХАРИ ОПТУЖИЛИ ЗА РАСИЗАМ? Нова бомба у краљевској породици - Мораће све да открије!

Foto: EPA

Vojvoda od Saseksa trebalo bi da objavi memoare sledeće godine, a obećao je da će oni biti "tačan i potpuno istinit" izveštaj o njegovom životu.

Pokrivaće njegov život u javnosti, uključujući vreme u vojsci, brak i period nakon što je postao otac.

Hari je rekao da svoje memoare piše, ne kao princ kakav je rođen, već kao čovek kakav je postao.

- Tokom godina nosio sam mnogo kapa i bukvalno i figurativno, i nadam se da ću, ispričavši vam svoju priču - uspone i padove, greške, naučene lekcije - moći da vam pomognem i pokažem da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo - naveo je princ Hari u saopštenju.

- Šta Hari može da ponudi, osim puno obračuna sa medijima - pita se Ričard Kai, stručnjak za kraljevsku porodicu.

- Hari mora da bude spreman da otkrije sve eksplozivne "bombe istine" koje su Megan i on detonirali pod kraljevskom porodicom još u martu kada su dali intervju Opri Vinfri - dodao je Kai prenosi "Telgraf end Argus".

- Da li bi mogao da imenuje člana porodice koji je, prema rečima para, komentarisao boju kože njihovog tada nerođenog sina Arčija? Sigurno će morati da ponudi objašnjenje za ovu najsenzacionalniju tvrdnju.

Podsetimo, Hari i Megan su optužili neimenovanog člana porodice za rasizam, nagoveštavajući da je porodica bila ljubomorna na Megan, kao i da je ona želela da izvrši samoubistvo za vreme svoje prve trudnoće.

Kako pišu britanski mediji, Harijevi memoari izaći će krajem 2022. godine, a novac od prodaje biće doniran u dobrotvorne svrhe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)