KLABING SA PREDUMIŠLJAJEM: Britanska omladina želi da pleše (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2021. u 21:37

LONDONSKI klaberi u ponedeljak su navalili na jedan od prvih muzičkih događaja bez epidemioloških mera od početka pandemije prošle godine, plešući tokom noći i radujući se ljudskoj interakciji dok je Engleska u ponoć ukinula većinu ograničenja, prenosi Rojters.

КЛАБИНГ СА ПРЕДУМИШЉАЈЕМ: Британска омладина жели да плеше (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/ Jutjub/ Bibisi

Velika Britanija, koja ima jedan od najvećih brojeva preminulih od Kovida 19, suočava se sa novim talasom slučajeva, ali premijer Boris Džonson ukida većinu ograničenja u Engleskoj. U narodu je taj postupak postao poznat kao "Dan slobode".

Epidemiolozi generalno imaju kritičan stav prema ukidanju mera, ali mnogim mladim Britancima je dosta zaključavanja i rekli su da žude za zabavom.

-Nije mi dozvoljeno da plešem-, rekla je Georgia Pajk (31) u Ovalnom prostoru u Hekniju, u istočnom Londonu, pa dodaje: - Želim da igram, želim da čujem živu muziku, želim da osetim "vibracije" kluba, da budem u blizini drugih ljudi.-

Pored žudnje za zabavom, postojala je i jasna zabrinutost zbog talasa novih slučajeva - više od 50.000 dnevno širom Ujedinjenog Kraljevstva.

- Tako sam uzbuđen - ali to je pomešano sa osećajem predstojeće propasti“, rekao je Gari Kartmill, 26, na događaju „00:01“ koji je organizovan u čast proslave povratka živih svirki.

Unutar kluba se čuju veseljaci, neki sa pićem u rukama, neki jednostavno ushićeni muzikom, plesali su kroz noć. Mnogi su se grlili, neki ljubili, neki nosili maske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije