UMESTO SA PIRATIMA, BORE SE SA KORONOM: Kompletna posada južnokorejskog bojnog broda pozitivna na kovid

Tanjug

18. 07. 2021. u 18:02

JUŽNOKOREJSKA vojska poslala je vojnim letom pripadnike mornarice koji će zameniti 300 članova posade jednog južnokorejskog razarača, koji je angažovan u anti-piratskoj misiji u vodama kod istočne Afrike, jer su svi pozitivni na korona virus.

УМЕСТО СА ПИРАТИМА, БОРЕ СЕ СА КОРОНОМ: Комплетна посада јужнокорејског бојног брода позитивна на ковид

Foto: Printskrin Youtube/ Tech Insider

Iz Afrike u Južnu Koreju biće vraćena kompletna posada od 300 mornara i oficira vojnog razarača "Munmu Veliki", saopšteno je iz generalštaba južnokorejske vojske, prenosi AP.

U saopštenju se navodi da će posadu razarača zamenti 150 pripadnika mornarice sa zadatkom da ratni brod "Munmu Veliki" vrate u Južnu Koreju, a sledećeg meseca će u vode kod afričkog kontinenta biti poslat drugi razarač južnokorejske ratne mornarice.

U Južnoj Koreji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.454 novozaraženih korona virusom, ukupno 177.951 od početka pandemije i 2.057 preminulih od kako je proglašena epidemija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!