FRANCUSKA VLAST UPUTILA GRAĐANIMA JASNU PORUKU: Ne idite u Španiju i Portugal

Tanjug

08. 07. 2021. u 12:13

FRANCUSKI sekretar iz ministarstva za evropske poslove, Kleman Bon, savetovao je građane Francuske da izbegavaju letovanja u Španiji i Portugalu zbog rizika širenja Delta soja KOVID-19.

ФРАНЦУСКА ВЛАСТ УПУТИЛА  ГРАЂАНИМА ЈАСНУ ПОРУКУ: Не идите у Шпанију и Португал

Foto: Pixabay

Ministarstvo je preciziralo da su putovanja u Španiju i Portugaliju i bilo gde u Evropi slobodna volja građana i da oni samo prijateljski daju savet, piše Rojters.

Španski ministar zdravlja upozorio je da mladi mogu razviti teške oblike korona virusa i zamolio je za saradnju u zaustavljanju stope zaraze, koja se udvostručila kod mlade nevakcinisne populacije.

Samo nekoliko nedelja nakon što su se otvorili, noćni klubovi na istoku Španije od petka ponovo neće raditi kako bi zaustavili širenje Delta soja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...