ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI: Oni neće prisustvovati otkrivanju spomenika princezi Dajani

Novosti online

29. 06. 2021. u 20:19

KEJT, Megan, Čarls, Kamila i kraljica Elizabeta, najpopularniji i najvažniji članovi kraljevske porodice neće prisustvovati otkrivanju Dajanine skulpture.

ШОК У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ: Они неће присуствовати откривању споменика принцези Дајани

Foto: Printskrin Youtube/ iLovePrincessDiana

Naime, taj dan je rezervisan samo za prinčeve i njihovu majku.

Svečano otkrivanje spomenika princeze Dajane biće u četvrtak, 1. jula. Da je ostala živa, tad bi slavila 60. rođendan, a zbog pandemijskih mera broj gostiju je smanjen pa supruga princa Vilijama (39), Kejt Midlton (39) neće biti prisutna.

I dok se očekivalo da će Kejt biti na raspolaganju da posreduje u miru između Vilijama i njegovog brata, princa Harija (36), izvor blizak porodici rekao je za američki portal da "Kejtino odsustvo dovoljno govori".

Foto: Tanjug/AP Photo

- Mislim da je smanjenje gostiju savršen "izgovor" da se Kejt drži podalje. Vilijamu je dosta drame i Kejt ne treba uvlačiti u ovo - rekao je izvor pa dodao kako planiraju privatnu porodičnu posetu sa decom i taj je trenutak daleko važniji od javne retorike.

- Vilijam je odlučan da drama sa Saseksima ne zaseni ovaj važan trenutak sećanja na svoju majku koja mu je toliko nedostajala i drži to kao svoj fokus - dodaje izvor.

Prvobitni plan je uključivao više od 100 ljudi u publici, ali drastično je smanjen pa će otkrivanju kipa prisustvovati samo Dajanina porodica, umetnik koji je napravio delo kao i nekoliko članova vlade i medija.

Princ Čarls (72) takođe neće učestvovati jer mu to budi "stare rane".


(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)