ŠTA SE DEŠAVA SA NESTALOM PRINCEZOM? Nova fotografija Latife uzburkala javnost - usnimljena u Evropi (FOTO)

Novosti onlajn

21. 06. 2021. u 15:52

PRINCEZA Dubaija koja je izazvala veliku zabinutost međunarodne zajednice i Ujedinjenih nacija posle izveštaja da je pokušala - bez uspeha - da pobegne iz kandži svog oca koji je drži zatvorenu, sada je ponovo uzburkala duhove kada se na društvenim mrežama pojavio post u kome se navodi da je na "evropskom odmoru" u Španiji.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА НЕСТАЛОМ ПРИНЦЕЗОМ? Нова фотографија Латифе узбуркала јавност - уснимљена у Европи (ФОТО)

Foto: Instgaram/

Izvesna Sioned Tejlor, koju su britanski mediji identifikovali kao bivšu članicu britanske mornarice, okačila je na "Instagramu" fotografiju na kojoj je sa princezom Latifom na madridskom aerodromu Adolfo Suarez.

Fotografiju prati i tekst: "Sjajan evropski odmor sa Latifom. Zabavljamo se istražujući".

Foto: Instgaram/

Na pitanje kako je Latifa, Tejlor je u jednom komentaru ispod drugih fotografija sa aerodroma odgovorila "sjajno je" uz emodži palca podignutog na gore.

Tejlor, ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata u Londonu i Madridu kao i kancelarija za medije vlade u Dubaiju nisu odgovarali na upite Asošijejted presa. Tejlor je u maju objavila dve fotografije princeze Latife iz dva tržna centra u Dubaju.

Fotografije i natpisi da je princeza "dobro" prkose optužbama aktivista i UN-ovih eksperata da je ćerka Muhameda bin Rašida al Maktuma zlostavljana, da je zatvorena i da je taoc svog oca.

Šeik je demantovao sve optužbe da zlostavlja Latifu kao i njenu stariju sestru Šamsu za koju je britanski sud utvrdio da su je oteli njegovi ljudi u Kembridžu 2000. godine i koja od tada nije viđena.

- Drago nam je što Latifa, kako se čini, ima pasoš, može da putuje i uživa u sve većoj slobodi - rekao je Rojtersu advokat grupe koja se zalaže za njeno puštanje, Dejvid Haj.

- Mogu da potvrdim i da je nekoliko članova tima imalo direktne kontakte sa Latifom.

Latifa (35) je pokušala da pobegne iz zemlje 2018. ali je u tome bila sprečena kod obale Indije. 

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOCIJALNA PRAVDA: Izazovi i rešenja za prevazilaženje siromaštva i socijalne isključenosti