SNIMIO VLASTITU SMRT: Jurio mercedesom 186 kilometara na sat i sve prenosio uživo (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Novosti online

19. 04. 2021. u 09:38

KAKO prenose hrvatski mediji, vozač koji nije imao položen vozački ispit i nije bio vezan je zbog prevelike brzine i klizavog kolovoza izleteo sa puta kod skretanja za Brđane, udario u betonski ivičnjak i banderu, sleteo u jarak i poginuo na licu mesta.

СНИМИО ВЛАСТИТУ СМРТ: Јурио мерцедесом 186 километара на сат и све преносио уживо (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

Foto: Printskrin/ Zgode i nezgode običnog čovjeka

Meštani Zapolja na društvenim su mrežama komentarisali kako je 31-godišnji vozač kroz naseljeno mesto mercedesom jurio više od 180 kilometara na sat, piše portal  koji je dobio snimak od čitalaca.

Nakon toga, na društvenim mrežama pojavio se i snimak koji je snimio vozač u trenutku nesreće u prenosu uživo. Snimak prikazuje poslednje sekunde pre nesreće i samu nesreću iz vozačeve perspektive, a na snimku se vidi kako vozač izleće s puta pri brzini od 186 kilometara na sat.

(Danica.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove