MAJKA TROJE DECE DILOVALA DROGU? Podignuta optužnica protiv žene (27)

Novosti online

01. 02. 2021. u 13:48

TUŽILAŠTVO Srednjobosanskog kantona podiglo je optužnicu protiv Amine Č. (27) zbog dilovanja droge i prosledilo je sudiji za prethodno saslušanje Opštinskog suda u Kiseljaku.

МАЈКА ТРОЈЕ ДЕЦЕ ДИЛОВАЛА ДРОГУ? Подигнута оптужница против жене (27)

Foto: Arhiva VN

Čehićeva se tereti da je u dužem periodu, pa sve do hapšenja 28. septembra 2020, na području Kiseljaka nabavljala određenu količinu opojnih droga amfetamin i kanabis.

Drogu je čuvala u svojoj kući u Kiseljaku, u kojoj živi sa nevenčanim suprugom i troje maloletne dece.

Tu je čuvala decu i pripremala drogu u odgovarajuća pakovanja radi dalje prodaje kupcima. Pripremljena pakovanja preprodavala je konzumentima opojne droge, među kojima su A. Z, Z. B, S. H. i drugim licima na način da je sa kupcima telefonom unapred dogovarala vreme i mesto prodaje.

Prilikom pretresa kuće i “poršea” 28. septembra 2020. pronađeni su PVC vreća sa kanabisom mase 485,46 grama, staklena tegla u kojoj se nalazi svetložuta materija – 27,677 grama (amfetamin).

Potom je hemijskim veštačenjem konstatovano da zaplenjena droga sadrži psihotropne supstance Tetrahidrokanabinol (THC). Nađena je i smeđa vrećica u kojoj se nalazi digitalna vaga za vaganje droge, te dva mobilna telefona kojim je kontaktirala sa konzumentima.

Čehićeva se tereti za krivično delo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za što je u Krivičnom zakonu Federacije Bosne i Hercegovine predviđena kazna zatvora od jedne do 10 godina, piše Crna hronika.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!