UPRKOS APELIMA: Petarde odjekivale hrvatskim gradovima, muškarac u Splitu teško povređen

Tanjug

01. 01. 2021. u 09:32

УПРКОС АПЕЛИМА: Петарде одјекивале хрватским градовима, мушкарац у Сплиту тешко повређен

Foto: Depositphotos

HRVATSKA je Novu 2021. dočekala uglavnom bez slavlja i velikih zajedničkih dočeka na trgovima, u prvom redu zbog epidemiološke situacije, ali i u znak solidarnosti i saučešća sa stradalnicima u razornom zemljotresu koji je u utorak pogodio šire područje Petrinje i Siska.

Okupljanja u pojedinim centralnim delovima većih gradova bilo je usprkos tome što nije bilo organizovanih dočeka, ali najveći deo građana dočekao je Novu godinu u krugu porodice, prenosi portal Index.hr.

Policija i vatrogasci prethodno su pozvali građane da se suzdrže od pirotehnike zbog dodatnog negativnog uticaja na psihičko zdravlje svih, ali deo građana nije se mogao odreći tog načina slavlja, pa su se pirotehnička sredstva čula većini gradova Hrvatske.

POVREĐEN MUŠKARAC

U Splitu je sinoć povređen 36-godišnjak usled aktiviranja pirotehničkog sredstva, saopštila je hrvatska policija.

Muškarcu je pružena lekarska pomoć u splitskoj bolnici i konstatovana teška povreda šake, pa je hospitalizovan, prenosi portal Index.hr.

U Splitu je rano jutros oko 3.00 došlo do požara na parkiranom automobilu koji je potpuno izgoreo, a požar je delimično zahvatio još jedno parkirano vozilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)