PROVERITE FRIŽIDERE: Imate li ovaj proizvod u kući? Nemojte ga koristiti, Hrvati ga povlače iz prodaje!

Novosti online

02. 12. 2020. u 09:16

OGLASILI se iz hrvatskog Ministarstva poljoprivrede

ПРОВЕРИТЕ ФРИЖИДЕРЕ: Имате ли овај производ у кући? Немојте га користити, Хрвати га повлаче из продаје!

Foto: Zoran Jovanović

Semenke susama , integralne, organske "Nutrigold" od 500 grama, najbolje upotrebiti do 31.12.2020, povlače se iz prodaje se zbog utvrđene povećane količine pesticida etilen oksida, izvestili su u utorak iz hrvatskog Ministarstva poljoprivrede.

Semenke proizvodi i stavlja u promet zagrebačka Galleria Internazionale d.o.o, a za veleprodaju je zadužen nizozemski Do It BV (Dutch Organic International Trade).


Šifra je proizvoda je 001668,  a LOT: ACC/2019/101. 

Proizvod nije u skladu s Uredbom Evropskog parlamenta i Veća o maksimalnim razmerama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog porekla i o izmeni Direktive Veća i Uredbe o utvrđivanju opptih načela i uslova Zakona o hrani, osnivanju Evropske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane, piše Večernji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!