ZA RAZVOJ TURIZMA Premijer Severne Makedonije podržava legalizaciju marihuane

M. Stančić

12. 11. 2020. u 13:23

PREMIJER Vlade Severne Makedonije Zoran Zaev na konferenciji za novinare u Skoplju potvrdio je da osim dekriminalizacije, lično podržava i postupak za legalizaciju upotrebe marihuane.

ЗА РАЗВОЈ ТУРИЗМА Премијер Северне Македоније подржава легализацију марихуане

Arhiva Novosti

- Želim da podržim započeti postupak za dekriminalizaciju marihuane. Verujem da će se u budućnosti stvoriti ambijent, lično podržavam i legalizaciju zbog toga što ćemo preko te mere moći da unapredimo uslužne delatnosti koje vrlo malo učestvuju u našem bruto domaćem proizvodu (BDP)- rekao je Zaev.

Makedonski premijer je ubeđen da će na taj način pozitivnim merama moći da se osetno obogati i poveća sveukupna usluga u turizmu i ugostiteljstvu.

- Svi postojeći i novi objekti saglasno licencama koje će dobiti, moći će da opslužuju konzumiranje marihuane ili kanabisa, što definitivno može da pomogne razvoju uslužne delatnosti u državi- najavio je premijer Zaev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo