PRETE IM I MLADENCI, NEKO IM TRAŽI NOVAC, ČAK I U KRIPTO VALUTI: Hrvatski epidemiolozi mesecima izloženi pretnjama smrću!

Jurica KERBLER, dopisnik "Novosti" iz Zagreba

06. 10. 2020. u 17:33

U ZAGREBU je uhapšen mlađi čovek koji je pretio šefici Infektivne klinike dr Alemki Markotić, koja je ujedno i članica Nacionalnog štaba za borbu protiv virusa korone.

ПРЕТЕ ИМ И МЛАДЕНЦИ, НЕКО ИМ ТРАЖИ НОВАЦ, ЧАК И У КРИПТО ВАЛУТИ: Хрватски епидемиолози месецима изложени претњама смрћу!

Foto: Depozit

Tražio je više puta od nje i novac, pa čak i u kripto valuti. Pretnje smrću dobio je i dr. Krunoslav Capak, šef Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a policija i dalje traga ko je pretio njemu i članovima njegove porodice.

Celo leto dobijao je i pretnje mladenaca koji nisu mogli da organizuju velike svadbe, a poručivali su mu da ”teroriše narod”.

Stalne pretnje dobija i hrvatski ministar zdravstva dr. Vili Beroš, ali se do sada nije obratio policiji. Najčešće su mu pretili na društvenim mrežama zbog restrikcija koje su uvedene u Hrvatskoj zbog epidemije Kovida-19.

- Mislim da ne smemo olako prihvatati te stvari, jer su među onima koji šalju pretnje i osobe koje su spremne da učine zlo - kaže ministar Beroš.

On otkriva da razne pretnje dobijaju i drugi članovi Nacionalnog štaba, pogotovo oni koji se najčešće pojavljuju na televiziji i poznati su široj javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri