ISKLJUČILI MU STRUJU PA JE IZBO DECU: Otkriveno šta je prethodilo napadu na mališane, išao ulicama sa šrafcigerom u rukama

Novosti online

18. 08. 2020. u 18:41

DOMINIK Š. (49) iz Meca koji je juče šrafcigerom izbo dvoje 11-godišnje dece na ulicama Darde i Meca priveden je sudiji Županijskog suda u Osijeku.

ИСКЉУЧИЛИ МУ СТРУЈУ ПА ЈЕ ИЗБО ДЕЦУ: Откривено шта је претходило нападу на малишане, ишао улицама са шрафцигером у рукама

Foto: Depositphotos

 On je osumnjičen za dva pokušaja teškog ubistva. Dan nakon napada dečak iz Darde i dalje je na lečenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek, dok je devojčica iz Meca puštena kući. Dečak je, osim što ima teže povrede, teško psihički istraumiran napadom.

- Lekari kažu da će se fizički oporaviti, ali za psihičke traume biće potrebna stručna pomoć. Suprug i ja takođe smo sinoć bili na Hitnoj. Morali su nam dati inekcije - rekla je majka napadnutog dečaka.

Ona navodi da je napadač njima nepoznat.

- Koliko sam čula, njemu je došla Elektra isključiti struju i tada je rekao da će nekoga ubiti. Išao je navodno u Opštinu i kada se vraćao naleteo je na našeg sina, napao ga, seo na bicikl, otišao i napao devojčicu.

Jedna komšinica je dotrčala po nas pa smo i mi trčali k njemu. Bio je sav krvav. Rekao je da nije ništa napravio, a ovaj ga je napao. Govorio je da ga leđa bole. Jedna gospođa mu je pomogla. Bila sam u šoku i nekoliko puta sam je pitala za ime pa mi je jedna komšinica rekla ime koje sam zapisala da se ženi mogu zahvaliti i odužiti.

Ina je njegovateljica, polivala ga je vodom, suprug kaže da mu je stavila neki papir da se zaštiti lice, zato valjda nisam ni videla te ranice. Sin je bio kao da će pasti u nesvest. Zvali smo ga, pričali mu, samo da ne izgubi svest i padne u šok - kaže majka.

Državno tužilaštvo predložilo je sudiji istrage Županijskog suda u Osijeku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog zbog opasnosti od ponavljanja dela i radi neometanog odvijanja postupka.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)