HOROR U SARAJEVU: Dete obolelo od korone pokušalo da se ubije ispijanjem kiseline

Novosti online

12. 08. 2020. u 12:47

JEDNO dete, od četvoro mališana koji su zbrinuti u bolnici u Sarajevu zbog korona virusa, pokušalo je da izvrši samoubistvo.

ХОРОР У САРАЈЕВУ: Дете оболело од короне покушало да се убије испијањем киселине

Foto Depositphotos

Iz klinike su saopštili da je u izolatoriju Pedijatrijske klinike KC Univerziteta u Sarajevu trenutno hospitalizovano četvoro dece pozitivne na koronavirus.

Dvoje hospitalizovane dece imaju obostranu upalu pluća, a jedno dete ima i Kavasaki sindrom, prenosi Radio Sarajevo, pozivajući se na Hayat.

U četvrtom slučaju radi se o detetu koje je pokušalo da izvrši suicid ispijanjem kiseline, a takođe je pozitivno na COVID-19.

U lečenje deteta uključen je i dečiji psihijatar.

Zdravstveno stanje ove dece je trenutno bolje u odnosu na trenutak hospitalizacije.

Prema jutrošnjim informacijama u izolatoriju na Podhrastovima u Sarajevu smešten je 71 bolesnik pozitivan na koronavirus, a sedam ih je na intenzivnoj nezi.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)