ZAPLENJENI EVRI KOD NARKO DILERA U BiH: Dosta lažnih novčanica

V. Mitrić

31. 07. 2020. u 13:38

POLICAJCI Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) sproveli su operativnu akciju „Ski“ po naredbi Tužilaštva Bosne i Hercegovine, u okviru koje su nakon višemesečne istrage uhapsili pripadnike grupe za organizovani kriminal, koji se dovode u vezu sa međunarodnim transportom droge na području Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Poljske i Savezne Republike Nemačke.

ЗАПЛЕЊЕНИ ЕВРИ КОД НАРКО ДИЛЕРА У БиХ: Доста лажних новчаница

Foto: D. Pozderović

- Te osobe osumnjičene su da su počinili krivično delo organizovanii kriminal sa  neovlašenim prometom drogama - kaže Luka Miladinović, portparol SIPA.

U okviru operativne akcije od organizatora grupe  privremeno je oduzeto oko 500.000 KM u različitim apoenima, tri skupocena  vozila, različito oružje i municija, kao i dve novčanice u iznosu od 50 evra.

Takođe, oduzeto je i jedno skupoceno vozilo za koje je utvrđeno da je ukradeno u Saveznoj Republici Nemačkoj, određena količinae droge i 43 novčanice u apoenima od 500 evra. 

Veštačenjem privremeno oduzetih novčanica, pre dva dana, utvrđeno je da su 43 novčanice u apoenu od 500 EUR i dvije novčanice u apoenu od 50 evra falsifikovane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima