Pali posle druge rate: Dvojica Prijedorčana obećavali slobodu za 45.000 evra

V.Mitrić

14. 06. 2020. u 12:55

Policajci Federalne uprave policije su , su na području Ključam uhapisli Prijedorčane M.I. (62) i D.T. (34) koji su osumnjičeni za prevaru

Пали после друге рате: Двојица Приједорчана обећавали слободу за 45.000 евра

Foto: Novosti arhiva

Policajci Federalne uprave policije su , su na području Ključam uhapisli Prijedorčane M.I. (62) i D.T. (34) koji su osumnjičeni za prevaru, rečeno je „Novostima“ u federalnoj policiji u Sarajevu.

Kako u policiji otkrivaju za naš list, hapšenje je usledilo posle primopredaje novca koji su uzeli od čoveka, dovodeći ga u zabludu, obećanjem da će za 45.000 evra da omoguće da njemu bliska osoba bude puštena iz kazneno popravnog zavoda u kojem se trenutno nalazi.

-Na osnovu do sada prikupljenjih činjenica i dokaza osumnjičeni su pre par dana uspeli na opisani način i za istu svrhu pribave od oštećenog prvi deo novca u iznosu od 20.000 evra, dok im je u drugom „cugu“ bila namera da uzmu preostali traženi novac od ugovorenog, što 25.000 evra -kažu u policiji.


Uhapšeni će, nakon kriminalističke obrade, uz dobre dokaze, biti predati na dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Unsko-sanskog kantona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili