OGLASILA SE SESTRA POZNATOG TIKTOKERA KOJI JE PRONAĐEN MRTAV: "Pola vas mu je želelo smrt iza leđa..." (VIDEO)

Novosti online

16. 12. 2023. u 15:17

SESTRA tiktokera Ervina Begića koji je pronađen mrtav u Gracu oglasila se šokantnom porukom na društvenim mrežama.

ОГЛАСИЛА СЕ СЕСТРА ПОЗНАТОГ ТИКТОКЕРА КОЈИ ЈЕ ПРОНАЂЕН МРТАВ: Пола вас му је желело смрт иза леђа... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/tikTok

Najbliži i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od tiktokera i objavljuju poslednje prepiske, međutim, njegova sestra tvrdi da mu je pola njegovih prijatelja sa TikToka želelo smrt.

- Objavljujete snimke na kojima je grešan i onda mu želite mesto u raju? Pola vas ga je slavilo zbog njegovih grehova i pola vas mu je želelo smrt iza leđa. Nisam osoba koja voli da se oglašava na Tiktoku, ali sada nam je svima dosta. Prošla su samo 24 sata, a izgovaraju se laži. Nikoga nije briga šta se desilo mom voljenom bratu. Umesto što pokušavate da napravite preglede kako bi bilo da se molite za njega? Juče je bio kišan dan i Alah nam je dao znak time! Prestanite da postavljate fotografije i bilo kakve video zapise. Moja porodica i ja nismo spremni da vidimo njegovo lepo lice na takvim video snimcima. Molimo vas da nas poštujete i izbrišite sve. Neka Alah pošalje mog brata na najviši nivo raja i neka čuje naše moltve - napisala je Meli Begić.

Mladi influenser, koji je poznat na društvenim mrežama kao "Erwin Beg", podsetimo, objavljivao je na svom profilu snimke luksuznog života i kako vozi skupocene automobile, prenosi Kurir.

Mediji iz BiH nezvanično navode da je Begić (23) u sredu počinio samoubistvo.

Mladić je inače poslednji snimak na TikToku objavio istog dana kad je pronađen mrtav. Begić je na svom profilu tada objavio deo pesme "Lažeš me ljubavi".

BONUS VIDEO: IZBODEN NOŽEM 30 PUTA: Jezivo ubistvo muškarca, zločin se odigrao u napuštenoj kući u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)