ODVEZAO LJUPČETA OD BEOGRADA, DO TURSKE: Određen pritvor vozaču koji je pomogao osumnjičenom za ubistvo devojčice Vanje (14)

Novosti online

07. 12. 2023. u 18:51

SUDIJA Osnovnog krivičnog suda u Skoplju odredio je danas pritvor Stefanu D. koji je glavnog osumnjičenog za ubistvo Vanje Đorčevske i Pančeta Žežovskog, odvezao iz Beograda u Tursku.

ОДВЕЗАО ЉУПЧЕТА ОД БЕОГРАДА, ДО ТУРСКЕ: Одређен притвор возачу који је помогао осумњиченом за убиство девојчице Вање (14)

Foto: Fejsbuk

Njemu je 30-dnevni pritvor određen zbog mogućnosti bekstva.

On se smunjiči da je od 1.12. do 3.12. pomogao Ljupčetu Palevskom da pobegne kako bi izbegao da bude kricvično gonjen zbog otmice i ubistva dve osobe.

On je, kako se veruje, vozilom marke Lendž Rover strumičkih registarskih tablica Ljupčeta Palevskog iz beograda, preko Bugarske odvezao do Turske.

Njih dvojica su zajedno bili do 3. decembra, kada je osumnjičeni Stefan preko Grčke otišao u Severnu Makedoniju gde je zadržan na graničnom prelazu Star Dorjan, saopštilo je Tužilaštvo u Skoplju.

Podsetimo, Palevski se sumnjiči da je ubio 14-godišnju Vanju Đorčevsku iz Skoplja i Panča Žežovskog iz Velesa. On je, prema navodima policija i tužilaštva 30. novembra napustio Severnu Makedoniju i otišao u Srbiju, a odatle u Tursku, gde je i uhapšen.

BONUS VIDEO - Porodica Angeline ubijene u Ribnikaru ima neostvarenu želju u sećanje na nju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)