SPLIT POD VODOM: Stravično nevreme tutnji ka Srbiji (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2023. u 14:04

U SPLITU je već stiglo najavljeno grmljavinsko nevreme.

СПЛИТ ПОД ВОДОМ: Стравично невреме тутњи ка Србији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nakon kratkotrajnog pljuska rano jutros, u gradu je padala velika kiša koja već zadaje probleme na splitskim saobraćajnicama.

Kako javljaju čitaoci 24sata.hr, ulica Domovinskog rata je potpuno poplavljena, a automobili "plivaju". Slično je i s Velebitskom ulicom.

Grom je udario u rasvetni stub na Pujankama.

- To je bilo otprilike pre tri-četiri sata. Padala je jaka kiša, nošena vetrom. Ona je više padala vodoravno. Bilo je tamno nebo, mi smo bili blizu u lokalu. Mi smo odjednom videli munju i iza nje je bila baš jaka detonacija, jako se čulo. Kad je stala kiša mi smo došli tamo i videli taj stub. Hvala bogu da nije nikom ništa. Sad je oblačno, ali ne pada više - rekao je čitalac.

Da podsetimo, jutros je Republički hidrometeorološki zavod izdao novo upozorenje za područje Srbije zbog lošeg vremena koje je pred nama.

Upozorenje je izdato za područje Srbije na obilne padavine, lokalnu pojavu grada i olujni vetar - za danas 23. septembar i sutra 24. septembar.

BONUS VIDEO: SITUACIJA JE NEPODNOŠLjIVA“: Meštani Grčke Tesalije u očaju nakon razorne oluje Danijel

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)