"IZVINI, NIZAMA, SVI SMO ZAKAZALI" Ponovo se oglasio vlasnik teretane koji je spasao bebu: Tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati

Novosti online

14. 08. 2023. u 11:04

EMIR Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, došao je na mesto zločina i uzeo bebu, a sada se oglasio na društvenim mrežama.

ИЗВИНИ, НИЗАМА, СВИ СМО ЗАКАЗАЛИ Поново се огласио власник теретане који је спасао бебу: Твој глас у мојој глави ће одјекивати

Foto: Instagram/emirdzinovic/iron_bb24

- Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali anđeo. Nizama, drago mi je što sam te poznavao, tvoj osmeh ću zauvek pamtiti, tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati. Izvini, Nizama, svi smo zakazali. Da te Alah u dženet uvede, ženo, kraljice - napisao je on.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Spasao bebu

Podsetimo, on se i ranije oglasio nakon zločina u Gradačcu te naveo da je "spasao bebu koja je bila spuštena na pod u lokvu krvi".

- Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga - rekao je on.

Beba je na kraju završila u bolnici u Tuzli gde je zbrinuta i gde je utvrđeno da nije povređena, nakon čega će biti predata u nadležnost socijalnih službi.

Stizale mu pretnje

Ubrzo nakon spasavanja bebe, Emiru su počele da stižu preteće poruke.

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - napisao je muškarac u poruci koju je uputio Emiru.

Foto: AP Photo/Instagram/iron_bb24

Krvavi pohod Nermina Sulejmanovića

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

(Blic)

BONUS VIDEO: MESTO SUDARA AUTOBUSA I TRAMVAJA NA TROŠARINI: Povređeno deset osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava