PRESLADAK PRIZOR STIŽE IZ POPLAVAMA RAZORENE SLOVENIJE: Dečak sa plavim kišobranom osvojio srca (FOTO)

Novosti Onlajn

07. 08. 2023. u 10:27

IZ Slovenije, koja se proteklih dana našla na udaru stravičnih poplava koje su odnele najmanje pet života, stizali su tokom vikenda veoma dramatični prizori uništenih kuća, puteva, mostova...

ПРЕСЛАДАК ПРИЗОР СТИЖЕ ИЗ ПОПЛАВАМА РАЗОРЕНЕ СЛОВЕНИЈЕ: Дечак са плавим кишобраном освојио срца (ФОТО)

Foto: Printskrin/Tviter/@Slovenskavojska

Međutim, u gomili potresnih fotografija, našla se i jedna koja je izmamila osmeh na lice.

Fotografija dečačića sa plavim kišobranom, koji je u mestu Črna dočekao vojne spasioce koji su sleteli helikopterom, postala je viralna na društvenim mrežama.

Mališan je u jednoj ruci držao kišobran sa likom iz crtaća, a u drugoj belu kesu punu grickalica za heroje koji su došli da pomognu unesrećenom stanovništvu.

Fotografija je objavljena na zvaničnoj "X" stranici vojske Slovenije i za kratko vreme dobila je mnogo lajkova i komentara.

- Svi za jednog, jedan za sve - stoji uz fotografiju dečačića.

"Veliko srce malenog dečaka", "Kakav doček", "Bravo, maleni", ređali su se komentari ispod slike.

Podsetimo, šteta od poplave u Sloveniji procenjuje se na više od pola milijarde evra. Evakuisano je više hiljada ljudi, a poplave su odnele najmanje pet života.

BONUS VIDEO: SREĆOM IZBEGLI OLUJU - U Novom Sadu danas samo pljusak, bez većih nepogoda

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!