TIKTOK IZAZOV ILI HULIGANI NA DELU: Dečaku u Čakovcu obrijana glava, roditelji prijavili policiji incident (FOTO)

Novosti online

10. 07. 2023. u 22:08

JAVNOST je uzbunila priča majke na društvenim mrežama da su njenog sina u Čakovcu mladići držali i na silu ošišali, ali čini se da istina baš i nije onakva kakva se na prvi pogled činila.

ТИКТОК ИЗАЗОВ ИЛИ ХУЛИГАНИ НА ДЕЛУ: Дечаку у Чаковцу обријана глава, родитељи пријавили полицији инцидент (ФОТО)

Foto: Shutterstock

Podsetimo, majka je navela da su u petak usred dana na tržnici u Čakovcu dvojica mladića držala njenog maloletnog sina, a da ga je treći na silu šišao mašinicom.

Kako kaže izvor blizak istrazi, sve upućuje na to da priča koju je dečak ispričao roditeljima baš i ne odgovara istini.

VIDEONADZOR NAVODNO POKAZAO DA NEMA FIZIČKE PRISILE NAD DEČAKOM

Naime, gradska tržnica u Čakovcu pokrivena je videonadzorom i kriminalističari su uzeli taj snimak. On, kako Indeks.hr (Index.hr) saznaje, ukazuje na to da nad dečakom nema fizičkog nasilja.

-Dječaka niko ne drži i fizički ne prisiljava, nije vezan niti bilo šta slično. Svi se smeju, snimaju se... Snimak ukazuje na to da je dečak pristao na šišanje, rekao je za Indeks izvor upućen u istragu i u sadržaj snimke.

Policija je obavila razgovore s dečacima koji su direktno sudelovali u događaju, a neki od njih su sami, u pratnji roditelja, došli u prostorije policije.

U POLICIU DOŠAO I DEČAK KOJI JE SVEDOK DOGAĐAJA

Došao je i dečak kojeg policija tretira kao svedoka jer nije direktno sudelovao u događaju, ali je video šta se događa. I on je kazao da nije bilo prisile nad dječakom.

Policija još ispituje sve one koji bi mogli imati saznanja o događaju.

Prema informacijama do kojih su došli, dečak se nakon šišanja nastavio družiti s drugom decom.

No očito je roditeljima kasnije rekao da je bio prisiljen na šišanje. U nedelju je administrator grupe Čakovčanke i Čakovčani objavio majčinu poruku s fotografijama dečaka, a istog su dana roditelji sve prijavili i policiji.

 

RAZGOVORI S DECOM U PRISUSTVU RODITELjA

Kako su mediji ranije saznali, sporan događaj dogodilo se oko 18 sati prošlog petka na gradskoj tržnici u Čakovcu. Pijaca radi u jutarnjim satima, a kasno popodne i navečer je deca i mladi koriste za okupljanja i druženja.

Indeks je još rano popodne saznao da policija zna ko su mladići koji se dovode u vezu s ovim događajem i sa svima će uskoro obaviti razgovore. S obzirom na to da se radi o deci, svi razgovori obavljaju se u prisustvu roditelja. I prema prvim informacijama, mogući razlozi za to što je dečaku obrijana glava vode sve do TikTok izazova ili nečeg sličnog.

 

POLICIJA: SAZNALI SMO ZA DOGAĐAJ DVA DANA KASNIJE

Iz policije ne žele detaljno govoriti o slučaju jer je reč o maloletnicima.

-Utvrdi ćemo šta se dogodilo. Nažalost, mi smo tek dva dana kasnije dobili dojavu o događaju pa smo tek tada mogli da počnemo s istraživanjem. Roditelji su prijavili juče događaj policiji, istog je dana informacija o događaju objavljena i u Fejsbuk grupi. Kako se radi o deci, postupanje ima svoje specifičnosti i potrajaće neko vreme. Kriminalističko istraživanje je u toku i utvrđujemo šta se tačno dogodilo, rekli su za Indeks iz međimurske policije.

(indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!