"STRAŠNO JE ŠTA SU IM URADILI... TUKLI SU IH I U NESVETI": Jeziv snimak nasilja u klubu na Krku (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2023. u 13:23

"STRAŠNO je šta su im uradili. Tući ih tako... Pa dečku su otvorili lobanju. Oni treba da zaštite ljude i eventualno izbace one koji prave nered, a ne ovo", priča šokirani svedok o scenama u noćnom klubu na hrvatskom ostrvu Krk.

СТРАШНО ЈЕ ШТА СУ ИМ УРАДИЛИ... ТУКЛИ СУ ИХ И У НЕСВЕТИ: Језив снимак насиља у клубу на Крку (ВИДЕО)

Foto: Šaterstok/Printksrin/24sata

Na snimku koji je dobio portal 24sata.hr, a koji je zbog brutalnosti morao da iseče, vidi se kako obezbeđenje tuče mladiće u noćnom klubu. Jedan leži u lokvi krvi, neko ga okreće da se ne uguši. U pozadini je obezbeđenje koje je sa dva udarca nokautirao mladića u beloj košulji.

- Mladiće je odvezla Hitna pomoć, ne znam u kakvom su stanju, lica su im deformisana od zadobijenih udaraca. Tukli su ih i kada su bili u nesvesti. Nadam se da će za ovo odgovarati - dodaje čitalac koji tvrdi da obezbeđenje nije zatečeno na licu mesta kada je policija došla.

PP Krk potvrdio je incident u noćnom klubu Oniks u subotu uveče.

Rekli su da su pretučeni momci već pušteni iz bolnice. Iz riječke policije rekli su da se radi o četiri Slovenska državljanina.

- Došlo je do narušavanja javnog reda i mira, četiri Slovenca su povređena i prevezena u KBC Rijeka. Oni su u međuvremenu pušteni, ali kriminalističko istraživanje i dalje traje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja - potvrdili su za Indeks.hr.

BONUS VIDEO: MAJKA NEMA OD BOLA: Prvi snimci sa mesta gde je stradao dečak u Vranju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove