"DUŽE VREME SPREMAM NEZAPAMĆEN MASAKR" Mladić iz Bihaća zapretio da će učiniti isto što i Kosta

Novosti Onlajn

04. 05. 2023. u 12:16

MLADIĆ iz Bihaća A. Z. danima preti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji, te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi.

ДУЖЕ ВРЕМЕ СПРЕМАМ НЕЗАПАМЋЕН МАСАКР Младић из Бихаћа запретио да ће учинити исто што и Коста

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić Kosta K. počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je usledio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dečaka, prenosi Srpskainfo.

– Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror – napisao je A. Z.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP Unsko-sanskog kantona, piše Avaz.

– Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo – rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP USK.

BONUS VIDEO: Policija odvodi učenika koji je pucao u školi na Vračaru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku