DETALJI NAPADA NA SRBE U SARAJEVU: Hteli da im otmu zastavu, pa krenuli da tuku - Jedan otac uboden nožem

Novosti online

14. 01. 2023. u 19:55

GRUPA Srba napadnuta je danas u Sarajevu, tokom međunarodnog fudbalskog turnira za decu, a jedan roditelj je povređen nožem.

ДЕТАЉИ НАПАДА НА СРБЕ У САРАЈЕВУ: Хтели да им отму заставу, па кренули да туку - Један отац убоден ножем

Foto: Jutjub/Pogled Ba

Incident se dogodio u hotelu na Ilidži, gde se održava turnir.

- Roditelji FK Zvezdara su u jednom trenutku imali zastavu. Nismo imali nameru da bilo koga provociramo. Odjednom je ušla grupa koja nas je napala suzavcem i htela da ukrade zastavu - rekao je jedan od roditelja mladih fudbalera.

Kako je rekao, krenuli su za njima, ali ih je napolju dočekala još veća grupa koja je bila maskirana i imala baklje i noževe.

Potom su ponovo napadnuti i jedan roditelj je povređen nožem. Oni se više ne osećaju bezbedno i razmišljaju o povlačenju sa turnira.

U MUP-u su potvrdili da je došlo do incidenta.

- Policiji je saopšteno da je na području Ilidže došlo do narušavanja javnog reda i mira, te da je tom prilikom jedno lice povređeno, prema prvim informacijama, oštrim predmetom, te je prevezeno na lekarsku pomoć. Nije životno ugrožen - rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić za Kliks.

Prema njegovim rečima, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS preduzimaju mere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti u vezi sa ovim događajem.

BONUS VIDEO: SNIMCI SA MESTA LIKVIDACIJE U UGRINOVCIMA - Ubica sasuo pet metaka u telo mladića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)