BRUKA HRVATSKE TURISTIČKE ORGANIZACIJE: Pejzaž Norveške - šumu kod Osla, koriste kao svoj da privuku strance (VIDEO)

Tanjug

06. 10. 2022. u 23:26

HRVATSKA turistička zajednica (HTZ) je povodom meseca turizma objavila promotivni spot u kojem su umesto hrvatski pejzaži Norvevške, a Kristijan Stančić, direktor ove zajednice kaže da ne treba oko toga praviti buku.

БРУКА ХРВАТСКЕ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: Пејзаж Норвешке - шуму код Осла, користе као свој да привуку странце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/ Croatia Full Of life

On je za zagrebačku N1 tv. komentarisao reklamni video o prirodnim lepotama Hrvatske, u kojem su objavljeni prizori iz Norveške, a koji je izazvao veliku buru na društvenim mrežama.

- Video sam informacije na portalu, dao sam nalog i zadatak svojim saradnicima da ispitaju o čemu se radi jer smo svi trenutno okupirani Danima hrvatskog turizma, a kad dobijemo odgovor od agencije koja je radila promotivne spotove za Hrvatsku turističku zajednicu, objavit ćemo ga - rekao je.

Misli da ne treba praviti buku ako se, kako kaže, potkrala greška.

- Najvažnije su uspešne brojke ove turističke sezone - rekao je Stančić.

Promotivni video objavljen je pre devet dana i traje pola minuta a, u 26. sekundi prikazana je vožnja vozom kroz šumu koja se, sudeći po videu objavljenom na servisu Shutterstock, nalazi u Oslu.

 

BONUS VIDEO - KAKO JE ASANŽ POKRENUO LAVINU: Pre 15 godina nastao je Vikiliks

(Index)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)