VUČIĆ: Ne krivim Hrvatsku, ona samo radi svoj posao, koji radi još od 1941!

Novosti online

06. 10. 2022. u 12:59

NA INSISTIRANjE Hrvatske, na čelu sa ustaškim premijerom te zemlje Andrejem Plenkovićem, Srbija preko Janafa neće moći više da uvozi rusku naftu.

ВУЧИЋ: Не кривим Хрватску, она само ради свој посао, који ради још од 1941!

Printscreen/Pink

Upitan da prokomentariše navode ustaških medija, predsednik Vučić rekao je sledeće:

- Hrvatski mediji su izmisli da sam rekao da je Hrvatska kriva za prekid ruske nafte Srbiji, a ja sam rekao da je Hrvatska samo radila sve ono što radi od 1941!

Podsetimo, hrvatski mediji pustili su vest u kojoj su lažirali izjavu predsednika Vučića. Više o tome čitajte klikom OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (247)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama