TRAGEDIJA TOKOM OBUKE HRVATSKIH SPECIJALACA: Pripadnik antiterorističke jedinice se srušio tokom trčanja, preminuo u bolnici

Novosti online

06. 09. 2022. u 14:03

PRIPADNIK hrvatske antiterorističke jedinice Lučko srušio se u ponedeljak po podne na nasip u Zagrebu tokom trčanja prvog dana redovne obuke specijalaca. Preminuo je u bolnici, piše 24sata.hr.

ТРАГЕДИЈА ТОКОМ ОБУКЕ ХРВАТСКИХ СПЕЦИЈАЛАЦА: Припадник антитерористичке јединице се срушио током трчања, преминуо у болници

Foto: Ognjen Radošević

U bolnici je još jedan pripadnik jedinice koji je sada stabilno i van životne opasnosti. Obojici je juče bio prvi dan celodnevnog treninga.

Oni su po podne trčali nasipom. "24. sata.hr" nezvanično saznaje da su svi prošli lekarski pregled i da su zdravi. Preminuli policajac imao je samo 30 godina, u Lučkom je primljen u grupu sa oko 30 novih članova koji su dobili privremeno rešenje na šest meseci.

U MUP-u nisu želeli ništa da komentarišu dok ne prikupe sve zvanične informacije, nakon čega će o tome obavestiti javnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)