MILANOVIĆ UDARIO I NA MEDVEDEVA: "Nisam ni na čijoj strani - tretiraju nas kao budale, kao naciju trećeg reda"

Tanjug

03. 05. 2022. u 18:32

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović odgovorio je danas bivšem ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu na upozorenje, da ga čeka odmazda Kijeva zbog stavova o događajima u Ukrajini, porukom da nije na strani Rusije, da ne poznaje Medvedeva i da ne želi da se "peca" na takve udice.

МИЛАНОВИЋ УДАРИО И НА МЕДВЕДЕВА: Нисам ни на чијој страни - третирају нас као будале, као нацију трећег реда

Foto: EPA

- Da se sada stavljam između Medvedeva i nekakvih ludaka u Ukrajini ili ludaka u Rusiji. To nije moj svet, ja sam na strani Hrvatske. Pokušavam za hrvatski narod iskamčiti što više - rekao je Milanović u Vukovaru, preneli su hrvatski mediji.

Hrvatski predsednik je ovim povodom ponovo podkačio premijera Andreja Plenkovića rekavši:

- Tretiraju nas kao budale, kao naciju trećeg reda, sve to skupa huljski i udbaški podržava Plenković samo da bi se obračunali sa mnom, to je najstrašnije - rekao je Milanović.

Foto: AP - Alexei Nikolsky

Ponovo je prozvao Plenkovića, koji ga je nazvao ruskim agentom.

- Ko je prvi počeo, ko već godinu dana izbegava, bojkotuje? Ko je (general Ante) Gotovinu, Čermaka nazvao udbaškim pudlicama? Ko govori da sam ja ruski agent? Ja s Rusijom nemam veze. Kad je dolazio šef Gazproma u Zagreb, od mene je dobio šut kartu. Ne bojim se ni Rusa ni Ukrajinaca, lako ću ja s pretnjama. Rusi igraju svoju igru, oni su agresor u ovom ratu, a mi imamo kliku na vlasti - naveo je Milanović.

BONUS VIDEO:

BRITANSKI PLAĆENIK U UKRAJINI: Niko nije ni dinara dobio za ratovanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!