BIVŠE VOJNO ODMARALIŠTE USKORO ”FOUR SIZONS” HOTEL: Rusi otpali, Singapurci preuzeli Kupare

KADA se činilo da od uređenja bivšeg vojnog odmarališta u Kuparima neće da bude ništa, preko noći dogodio se preokret.

БИВШЕ ВОЈНО ОДМАРАЛИШТЕ УСКОРО ”ФОУР СИЗОНС” ХОТЕЛ: Руси отпали, Сингапурци преузели Купаре

Foto: Free Images Pixabay

Ruski kapital kojeg je investirao Sergej Gljadelkin je zamenjen singapurskim, a Rusi su isplaćeni i povukli se. Singapurska kompanija HPL Grup sada drži 90 odsto kapitala kompanije Kupari Luksuri Hotelsi namerava da dovede svetski poznati turistički i hotelski brend ”Four Sizons”.

Singapurski investitori već poseduju 38 luksuznih hotela širom sveta, a sada je u izgradnji šest novih. Kupari su posve zapušteni, već godina propada ono malo što je ostalo i biće potrebni opsežni radovi da se bivše vojno odmaralište iz vremena Jugoslavije, u blizini Dubrovnika, pretvori u hotel najviše kategorije.

Planira se otvorenje hotela 2025. godine, a radovi će trajati oko dve godine. Postoje detaljni planovi što će sve biti urađeno, a hotel će imati najviši standard i postati jedan od najlepših na Jadranu.  Ceo kompleks imaće 500 kreveta, a investicija je vredna 100 miliona evra. Država je dala investitoru koncesiju na 99 godina.

BONUS VIDEO:

AKCIJA KOD MARINIKE: Ruska artiljerija udara po ukrajinskim položajima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)