OPLJAČKALI I ZAROBILI ČETIRI TURSKA TURISTA: Jedan razbojnik uhapšen u Zenici, za drugim se traga, nesrećni Turci se sami oslobodili

Srna

18. 02. 2022. u 15:22

POLICIJA Zeničko-dobojskog kantona uhapsila je muškarca iz Zenice čiji su inicijali S.Dž. /37/ zbog sumnje da je u zatočeništvu držao četiri turska državljanina, dok se za još jednim licem intenzivno traga, saopšteno je iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/.

ОПЉАЧКАЛИ И ЗАРОБИЛИ ЧЕТИРИ ТУРСКА ТУРИСТА: Један разбојник ухапшен у Зеници, за другим се трага, несрећни Турци се сами ослободили

Foto: Printskirin/Jutjub/Klix.ba

Uhapšeni S.Dž. će u toku dana biti predat Tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona zbog sumnje da je počinio krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Iz MUP-a su istakli da je lice iz Kovanića kod Zenice čiji su inicijali Z.S. prijavilo policiji juče u 16.10 časova da su pred njegovu kuću došle tri nepoznate muške osobe, vidno preplašene i sa povredama, te da su tražile pomoć.

Dolaskom na lice mesta, policija je zatekla četiri državljanina Turske čiji su inicijali A.B. /28/, K.S. /22/, M.E. /24/ i O.H. /29/.

Državljani Turske izjavili su da su u BiH stigli vozilom iz Crne Gore, sa namerom turističkog obilaska Sarajeva.

Foto: S. Mišljenović

Po dolasku u Sarajevo, kako je prijavljeno, nad ovim licima su dve muške osobe izvršile razbojništvo, nakon čega su, uz pretnju vatrenim oružjem i upotrebu sile, vozilom prevezena na nepoznatu lokaciju, gdje su u jednoj kući bila protivpravno držana sve do juče, kada su se oko 16.00 časova uspela osloboditi i zatražiti pomoć od lica Z.S, navedeno je u saopštenju.

Radi prikupljanja informacija obavljaju se razgovori sa stranim državljanima, kao i svim drugim licima koja raspolažu određenim informacijama ili se na bilo koji način mogu dovesti u vezu sa ovim događajem.

BONUS VIDEO: VELIKA AKCIJA U RS: Uhapšeno 19 osoba, zaplenjeno 400 kilograma droge

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić