TRAGEDIJA U LOVU: Muškarac upucan u glavu kod Grubišnog Polja - preminuo od zadobijenih povreda

Novosti onlajn

08. 11. 2021. u 14:25

ČETRDESETPETOGODIŠNjI lovac preminuo je od zadobijenih povreda nakon što je upucan u nedelju tokom lova kod Male Dapčevice pored Grubišnog Polja.

ТРАГЕДИЈА У ЛОВУ: Мушкарац упуцан у главу код Грубишног Поља - преминуо од задобијених повреда

Foto: Depositphotos

Nesreća se dogodila u nedelju oko 11.30 časova na području otvorenog lovišta kod Male Dapčevice, gde se održavao lov na krupnu divljač.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, u lovu je učestvovalo više lovaca, a poginuli lovac je upucan tokom lova na divljač. Zadobio je prostrelnu ranu u glavu od koje je preminuo po dolasku u Opštu bolnicu Virovitica.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a po nalogu Opštinskog državnog tužilaštva u Bjelovaru u utorak će u virovitičkoj bolnici biti obavljena obdukcija.

U policiji kažu da je u toku kriminalističko istraživanje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti pogibije 45-godišnjeg lovca.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Poginuo radnik u centru Beograda, zatrpala ga zemlja

(Jutarnji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo