MASKA NA LICU TOKOM PROGRAMA: Voditelj HRT morao zbog novih pravila da koristi zaštitu u studiju

Tanjug

05. 11. 2021. u 23:50

VODITELj Hrvatske radiotelevizije (HRT) vodio je emisiju sa zaštitnom maskom dok je u studiju bio sam, pošto nije vakcinisan protiv kovida 19.

МАСКА НА ЛИЦУ ТОКОМ ПРОГРАМА: Водитељ ХРТ морао због нових правила да користи заштиту у студију

Foto: Printskrin HRT

Slika voditelja ''Zagrebačke panorame'' Fabijana Kalea, koji je u četvrtak vodio emisiju sa zaštitnom maskom FFP2 na licu, proširila se i na društvenim mrežama.

Kako navodi Index.hr, reč je o novim pravilima koja su u četvrtak stupila na snagu na HRT-u.

- Prema Odluci o pravilima ponašanja na Hrvatskoj radioteleviziji za vreme trajanja pandemije virusa SARS-CoV-2 koja je na snazi od 4.novembra 2021., svi nevakcinisani i oni koji nemaju ispravnu kovid potvrdu, a to se odnosi i na voditelje i na goste emisija, moraju nositi zaštitne FFP2 maske - poručuju s HRT.

Voditelj je objasnio da nije vakcinisan iz zdravstvenih razloga, ali da planira to da uradi, kao i da je za nova pravila HRT doznao u poslednjem trenutku, pa je zato nosio masku.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!