SPLIT U ŠOKU, ŽENA NAĐENA MRTVA: Telo je ležalo u kadi, delom u opekotinama, za smrt osumnjičen sin!

Novosti online

04. 10. 2021. u 21:12

MRTVA žena (60) je u nedelju ujutro pronađena u stanu na području Splita.

СПЛИТ У ШОКУ, ЖЕНА НАЂЕНА МРТВА: Тело је лежало у кади, делом у опекотинама, за смрт осумњичен син!

Foto: Arhiva VN

Ispostavilo se da je žena preminula nasilno, a za njenu je smrt osumnjičen sin (39) koji je odmah uhapšen!

– Dobili smo informaciju da je u stanu na području Splita pronađeno telo žene. Policijski službenici su izašli po pozivu, obavešteno je Državno tužilaštvo. Telo će biti prevezeno na patologiju zbog obdukcije – saopštila je kratko u nedelju splitska policija.

Splitska je policija u ponedeljak poslepodne u svojstvu osumnjičenog saslušala B. S. (39), starijeg od dvojice sinova nesrećne 60-godišnje D.V. čije je telo pronađeno u stanu u Ulici Mažuranićevo šetalište. Mlađi sin isključen je iz priče jer se nalazi u zatvoru i to zbog porodičnog nasilja.

B. S. je priveden uz krivičnu prijavu za teško ubistvo na posebno okrutan način iako je, po prvim informacijama, baš on bio taj koji ju je navodno pronašao i pozvao dežurne službe da je spasu. Jer žena je, naime, zapaljena!

Deo tela gotovo ugljenisan

Telo nesrećne žene pronađeno je u WC-u, a prvi preliminarni podaci ukazivali su na to da je uzrok smrti utapanje. Ali, čudno je u svemu bilo to što je žena ležala u kadi, a prednji deo tela je bio u opekotinama, odnosno praktično ugljenisan!

Istraga tek treba da utvrdi kako je došlo do smrti odnosno da li je sin majku slučajno zapalio, pa je pokušao da ugasi vatru bacivši je u kadu punu vode, ili se ubistvo dogodilo na neki drugačiji način u kojem je postojala dikretna namera, a sve je ostalo urađeno da se prikrije zločin.

Tokom obrade splitski policijski istražitelji zbog nekih spornih detalja posumnjali u priču 39-godišnjeg sina, pa su ga “pritisli” tokom davanja izjave. On, po nezvaničnim saznanjima, ima određenih psihičkih tegoba.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

BONUS VIDEO - JEZIVO: Mesto gde su bila zatrpana tela porodice Đokić

(Slobodna Dalmacija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)