MILORAD PUPOVAC: Važno da svi Srbi izađu u nedelju na izbore

Novosti online

30. 09. 2021. u 14:26

PREDSEDNIK SDSS-a Milorad Pupovac zajedno sa predsednikom glavne skupštine Vojislavom Stanimirovićem posetio je opštinu Markušica, većinski naseljenu srpskim stanovništvom, gde je razgovarao sa rukovodstvom opštine, ali i građanima, vezano za probleme sa kojima se suočavaju.

МИЛОРАД ПУПОВАЦ: Важно да сви Срби изађу у недељу на изборе

Foto: SDSS

U opštini je na vlasti više od 20 godina SDSS. Ova opština na istoku Hrvatske između Vukovara i Vinkovaca je primer kontinuiteta u političkom radu, čime su građani zadovoljni, što dokazuje to što kontinuirano biraju SDSS.

Foto: SDSS

U nedelju se održava drugi krug izbora za predstavnike manjina, gde će Srbi moći birati svoje kandidate. 

Predsednik SDSS-a Milorad Pupovac je istakao, obraćajući se okupljenim aktivistima, da je važno da u nedelju izađemo na glasanje u što većem broju.

- Očekujem da SDSS osvoji sva tri mandata na dopunskim izborima u Vukovarsko-sremskoj županiji. Tradicionalno jedne od najboljih rezultata u Hrvatskoj postižemo ovde. Potencijal u opštini Markušica je veliki za sveukupno dobar rezultat naše stranke. Pred nama su važni poslovi od kojih zavisi realan život svih građana ovde i zato je važno da iskoristimo ovaj potencijal. SDSS će posle ovih izbora imati snažan klub u ovoj županiji i imaćemo značajno veću ulogu posle ovih izbora i moći ćemo realizovati važne poslove za sve građane ovde. Mnogo je problema sa kojima se suočavaju naši građani na ovom području, koje je potrebno rešavati. Istakao bih problem poljoprivrednog zemljišta, problem puteva, infrastrukture, zapošljavanja. Moramo svi da izađemo u nedelju na glasanje i da glasom za SDSS damo doprinos da napokon rešimo ove nagomilane probleme!

Foto: SDSS

Dragana Jeckov, potpredsednica SDSS-a, inače rođena Markušičanka je istakla:

- Moramo nastaviti da ovde postižemo najbolje rezultate. Markušica je za nas jedna od najznačajnih opština na istoku Hrvatske. Važno je da imamo naše ljude u opštini i županiji kako bismo bili u mogućnosti da rešavamo probleme srpske zajednice, ali i svih drugih građana. Prioritet je da stvorimo preduslove da ljudi ostanu ovde i da imaju priliku za dobar i kvalitetan život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna