DODIK PORUČIO SA KOZARE: Ne nameravam da se odazovem na poziv Tužilaštva BiH!

Novosti onlajn

21. 08. 2021. u 18:22

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas na Kozari da ne namerava da se odazove pozivu Tužilaštva BiH na saslušanje, nakon informacije da je prijava protiv njega jedna od 29 prijava koje se odnose na negiranje genocida i ratnih zločina.

ДОДИК ПОРУЧИО СА КОЗАРЕ: Не намеравам да се одазовем на позив Тужилаштва БиХ!

Foto Tanjug

On je ponovio da će svaki građanin Republike Srpske koji bude uznemiravan zbog nametnutih odredaba Krivičnog zakona BiH biti zaštićen.

– Ja nemam nameru odazvati se, ni njima ni bilo kome drugom, ali imam nameru ići u Sarajevo. Baš me interesuje kako će se ponašati – rekao je Dodik za RTRS.

On je dodao da navodi o prijavama govore o tome šta je bio pravi cilj visokog predstavnika Valentina Incka i drugih da dodatno naprave raskol.

– Mi ne priznajemo taj sud, ne priznajemo te njihove aktivnosti. Nećemo ih priznati nikada, ako misle da imaju moć da nas hapse i teraju po zatvorima onda nek izvole odmah da krenu, drugog načina nema. Svaki građanin Republike Srpske, za koga saznamo da je zbog toga bio uznemiravan, biće zaštićen – naveo je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio