NOVO UŽAS LETOVANJE U HRVATSKOJ: Žena napala devojke zbog ležaljki - Ovo je moja plaža! (VIDEO)

Novosti online

29. 07. 2021. u 15:49

POLICIJA je pokrenula istragu protiv žene koja je u Milni na Braču napala kupače jer su pomerili ležaljke s plaže, potvrđeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

НОВО УЖАС ЛЕТОВАЊЕ У ХРВАТСКОЈ: Жена напала девојке због лежаљки - Ово је моја плажа! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Fejsbuk

Miroslav Rajh, Zaprešićanin, koji provodi godišnji odmor u Milni na Braču, objavio je na svom Fejsbuku snimak na kom se vidi da ga verbalno napada žena zbog toga što je pomerio ležaljke njenih gostiju s plaže.

 

Vidno iznervirana, nastavila je vređati, a potom je šutnula kutiju pice prema devojci koja je ležala na plaži, da bi nakon toga šutnula i limenku piva i otišla. Hrvatski mediji pišu da je to Lucija Vlahović, na Braču poznata kao Smojina grofica jer je u njen dvorac često dolazio Miljenko Smoje.

- Neko je ovde silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k'o cigani. Tamo je gradska plaža - rekla je i pokazala prema drugoj plaži.

- Ova plaža ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je videti, da ga pljunem, ko je to uradio - nastavlja ona.

Potom se javlja Rajh i kaže da je on to uradio.

- Pa kako se usudite? - pita ga ona.

- Zašto? - odgovara on pitaje, na šta žena počinje vikati.

- To su naše ležaljke, ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila, ja ne mogu... Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo zbog takvih kao što ste vi. Vi biste sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite - viče.

- Ali ovo vam je državno dobro - odgovara Rajh.

- Nemojte mi dirati ležaljke. Ne biste smeli, da imate morala, ni biti tu - nastavlja viku žena i naprasno odlazi, te usput šutne kutiju pice i limenku piva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)