POLICIJA OBJAVILA DETALJE BRUTALNOG NAPADA U SPLITU: Napadač koji je tukao žene se tereti za dva pokušaja ubistva

Tanjug

18. 07. 2021. u 10:29

SPLITSKA policija dovršila je kriminalističko istraživanje 28-godišnjeg Aleksandra Niševića zbog sumnje da je u subotu ujutru u Splitu brutalno napao i pretukao dve žene, Nevenku Margetu (52) i Kristinu U. (40).

ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА ДЕТАЉЕ БРУТАЛНОГ НАПАДА У СПЛИТУ: Нападач који је тукао жене се терети за два покушаја убиства

foto: Printskrin/Tviter

Nišević se tereti za dva pokušaja ubistva, prenosi Jutarnji list.

U policijskom izveštaju se navodi da je Nišević ujutru u kafe baru Firule na istoimenoj plaži, u kojem povremeno radi napadnuta Nevenka Margeta, prišao gospođi dok je otvarala kafić s leđa i udario je bocom.

Kada je ona pala na tlo nastavio je da je udara šakama po glavi i vratu i hvata rukama za vrat. Pojavio se i snimak nadzornih kamera na kojima se vidi napad, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon tog napada, sumnjiči se da je istoga dana oko 07.45 sati u ulici Antuna Branka Šimića u Splitu s leđa, više puta, kamenom u glavu udario 40-godišnju Kristinu i potom je nastavio da je tuče šakama po glavi. Žena je pretrpela tešku povredu noge.

Nišević je uhapšen juče u popodnevnim satima u Podstrani, a u lovu na njega učestvovale su brojne policijske snage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!